Elämä on pieniä kuolemia ja uusia alkuja

Hups! Ja heipä hei, pitkästä aikaa!

 

Olen lopettelemassa tätä sivustoa ja huomasin, että jäähyväisiä olen kirjoitellut jo vuonna 2017! Julkaisen nyt kirjoituksen, joka oli jäänyt roikkumaan. Ehkä en sitten kuitenkaan ollut valmis päästämään irti – tai sitten olin vain saamaton. Kuka tietää!

 

Alkuperäiseen tekstiini lisäyksenä täytyy mainita vielä uusin sivustoni, Karisma Coaching by Johanna Koivu. Kuvailen sivustoani näin:

 

Elämä on nyt. Miksi et siis tekisi tästä hetkestä sellaisen, että sinun ei tarvitsisi elää tulevaisuudessa tai menneisyydessä? Minä autan sinua tekemään tästä hetkestä parhaan mahdollisen. Tehdään sinusta paras versio itsestäsi! Tämä sivusto on sinulle, joka olet valmis ottamaan vastuun elämästäsi ja antamaan itsellesi luvan loistaa.

 

Tervetuloa siis tutustumaan, jos kaipaat inspiraatiota mielen hyvinvointiin liittyen tai vaikkapa esiintymisjännityksen lieventämiseksi. Lisäksi avaan syksyllä 2021 Karismakoulu Masterclass Eroon esiintymisjännityksestä -verkkokurssin, jonne otetaan ennakkoilmoittautumisia vastaan Early Bird -hinnalla.

 

 

Tässä siis alkuperäinen jäähyväisviesti:

 

Paljon on ehtinyt tapahtua siitä, kun olen tänne viimeksi kirjoitellut! Katsoin, että viimeisin blogikirjoitukseni on kesältä 2016, ajalta, kun valmistuin tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaajaksi. Fiilistelin antoisaa koulutustani ja uusia, opittuja taitoja. Ja tietysti kesää, joka tällä hetkellä on valitettavasti muisto vain!

 

Elämäntilanne oli silloin aika erilainen kuin juuri nyt.

 

Mitä kaikkea onkaan ehtinyt tapahtua?

 

Olin Kotilieden lifestyle-bloggarina, ohjasin vapaan tanssin ryhmiä, opetin viulunsoittoa, esiinnyin häissä ja soitin viimeisen keikkani Elonkerjuussa.

 

Oli todella iso elämänmuutos lopettaa keikkailu 16 vuoden bändielämän jälkeen. Bussi oli kotini ja ihmiset ympärillä toinen perheeni. Viimeinen keikka oli hyvin haikea ja vähän jopa pelkäsin sitä etukäteen, kuinka reagoisin. Kävin tunnissa läpi laajan tunteiden kirjon ja se oli lopulta hyvin puhdistavaa. Samalla mietin, katsonko viimeistä kertaa näitä ihmisiä yleisössä ja kuinka tulisin pärjäämään ilman hyvän keikan euforiaa ja keikkakicksejä.

 

Vauhtiajojen keikan jälkeen sulattelin kuluneita vuosia ja kaikkea sitä, mitä niihin oli mahtunut. Kirjoitin Lapin rundiin liittyvän keikkamuiston ja varmasti muistoja tipahtelee ajan kanssa lisääkin.

 

Päätin, etten ryntäisi suin päin mihinkään uuteen vaan kerrankin elämässäni antaisin rauhassa aikaa asioille tapahtua. Päätin heittäytyä elämän vietäväksi ja päästää irti vanhasta ja opetella luottamaan. Niin, LUOTTAMAAN että elämä kantaa.

 

Mitä kaikkea sitten tein? Pidin matalaa profiilia julkisuuden suhteen, vietin aikaa luonnossa ja ystävien seurassa, enkä kaivannut parrasvaloihin tai julkisiin tilaisuuksiin. Se teki erittäin hyvää. Moni asia elämässä muuttui ja asettui uomiinsa. Niin sitten lopulta kävikin, että vuosi sitten uusi työmahdollisuus ilmaantui eteeni. Syntyi hyvinvointikanava Koivu.tv.

 

Ja tässä sitä nyt ollaan. Uuden inspiraation edessä.

 

Uusia haasteita ilmaantuu päivittäin. Tänään julkaisimme aivan uudenlaisen aluevaltauksen, KoivuPodcastin. Olen itse äänikirjojen ja kuunnelmien suuri fani. Podcastien kulutus onkin noussut huimasti viime aikoina ja ymmärrän kyllä, miksi. Arkinen aherruskin tuntuu mukavalta, kun samalla voi viihdyttää tai sivistää itseään. Tiedän jo, mitä aion kuunnella viime hetken joulusiivousta tehdessäni 🙂 Suosittelen sinulle työmatkasi iloksi tai lenkkiseuraksi sotaveteraani Ola Miettisen Suomi 100 -henkistä Podcastia, siinä vasta karismaattinen tarinankertoja.

 

Kiitos sinulle, kun olet pysynyt matkassani! <3 Jos haluat kuulla lisää uutisiani jatkossakin, sinun kannattaa kirjautua KoivuTV:n sähköpostilistallemme ja seurata somekanaviamme. Jatketaan yhteistä matkaa jatkossakin!

Siihen asti, voi hyvin! <3 <3 <3

Johanna

There are 2 comments

  • JuGe sanoo:

    Moikka moi Johanna!

    Ensi alkuun, oli mukava yllätys, että tänne blogiin putkahti vielä kirjoitusta. Usko tai älä, itsellä on vieläkin ollut tämä sivu koneen kirjainmerkeissä tallessa siitä asti kun ensimmäisen kirjoituksesi tänne laitoit ?. (Varmasti muistojen takia ja toki siksi, jos vaikka vielä jtn yhtä kirjoitusta saattaisi tulla ?..).

    Täytyy todeta, että tämä aihe taas puhutteli itseäni aika paljon.. Oikeasti kun miettii, omassa elämässäkin on tapahtunut ISOJA ja pieniä muutoksia todella paljon.. Kerron niistä tässä vähän myöhemmin.

    Ensimmäiseksi, haluan vielä kiittää sinua: Tuntuu ehkä oudolta sanoa vielä näin vuosien jälkeen kun Kerjuu-ajoistasi on jo.. No, kauan, mutta silti; Kiitos oikeasti niin paljon kaikista niistä hetkistä mitä osallasi toit bändin kanssa. Ne hetket mitä tämä pieni kloppi silloin ihan sieltä kaikkein ensimmäisestä Vaasan keikasta pääsi todistamaan. Kaikki yhteiset juttu-tuokiot, Emma-patsaan voitot, yhteiskuvat, tilaisuus antaa kiitokseksi pieniä lahjoja ja kertoa niin sinulle kuin koko muulle bändille kuinka paljon merkitsitte minulle.. Ne hetket tulevat aina pysymään mielessäni, nyt ja aina. Mm. sinä vaikutit elämääni suuresti, mikä saattaa vaikuttaa aikamoiselta asialta sanoa mutta kaikki tämä tulee puhtaasti siitä, koska olen edelleen niin sinulle kuin kaikille nykyisessä Kerjuussa ikuisesti kiitollinen, mitä toitte silloin ja mitä se porukka tuo nyt.

    Toiseksi; ne muutokset mitä olen itse kokenut, kuten muuttoni Etelä-Pohjanmaalta pääkaupunkiseudulle löytäessäni elämänkumppanini, metsästäessäni uusia töitä (usko meinasi välillä loppua mutta siitäkin selvittiin kun duunia puskettu tässä), sekä isoin asia tullessani isäksi ja ottaessani vastuun pienen prinsessan hoitamisesta.. Kaiken tämän keskellä löysin myös itsestäni kirjoittajan vikaa ja julkaisenkin nyt erästä fanfictiota suomeksi eräällä sivustolla.. En sitäkään olisi itsestäni heti uskonut ??. Myös kaikkea pientä esim. DnD:n ja sen tuoman roolipelaamisen myötä löytyy listasta, eli sekin varmasti jo kertoo paljon.

    Kaikenlaista siis on tapahtunut ja kaikki tuo todistaa sen, että elämä on yllätyksiä täynnä.. Ehkä tällä siis haluan sanoa, että se nuori kloppi sieltä aikojen alusta päin on myös siellä uuden elämän syvässä päässä, joka tulee taas myöhemmin ”versomaan” uutta oksaa ja sitä myöten tuomaan uusia haasteita, joihin tartun jännityksellä mutta onneksi jo hieman kokemusta saaneena ??.

    Kolmanneksi on ollut ilo huomata, että vaikeistakin päätöksistä huolimatta asiat tulevat sujumaan ja lopulta löytää niitä uusia tapoja esim. kehittää ja tuoda itseään esille. Kaikki nämä sinun coughing-aluevaltaukseksi ja muut, niitä on ollut hieno päästä (omalla lailla) todistamaan ja nostakin sitä kuuluisaa fiktiivistä hattua.

    Huh huh.. Paljon sitä varmasti vielä olisi sanottavaa, mutta ehkä tässä on jo aika hyvin tähän kohtaan ??.. Joka tapauksessa Johanna, kaikkea hyvää sinulle, mitä sitten elämä vielä eteesi tuokaan! On ollut kunnia olla osallaan mukana tässä ja toki seuraan tässä edelleen, että mitä kaikkea Johanna Koivu vielä keksiikään ?.

    Palataan kaiken uuden ja ihmeellisen äärellä ja nautitaan niistä pienistä hetkistä mitä tuo suuri polku nimeltään ”Elämä” meille antaakaan!

    Kiitoksella ikuisesti:
    JuGe-KloPPi (Näin vanhojen aikojen muistoksi) ??.

    • Johanna Koivu sanoo:

      Moikka moi!

      Onpa hauska juttu, että sulla on tämä sivu koneen kirjainmerkeissä vielä! Onneksi tuli edes tämä yksi postaus vielä tänne. 😀 Hiukka hiljaista on ollut viime vuosina:DD

      Hienoa taas muistaa se, kuinka iso osa tästä kaikesat kuuluu ihanille faneille. Kaikki se myötäeläminen, jaetut kokemukset ja bändin eri käänteissä mukana oleminen.

      Sulla on ollut myöskin tosi isoja muutoksia elämässä. Mahtavaa, että lähdit rohkeasti kohti uutta. Nyt sulla on perhe, uusi asuinpaikka ja työ. JA tosiaan se pieni kaima-tyttö! <3 Niin liikkistä!!

      Kiitos paljon viestistäsi, on mukava kuulla ajatuksiasi! Ja kiitos fiktiiviosen hatun nostosta myös 🙂

  • Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Comment Spam Protection by WP-SpamFree

    © Johanna Koivu 2014
    Mainostoimisto Creative CrueidHairFrantsila2orplusHM-KuvatElonkerjuuBootfactoryFinsoffat