Uusia tuulia ja auringonsiltaa!

Heippa rakkaat blogini lukijat!

Uusia, kivoja juttuja on tapahtunut ja vielä tulossa. Aloitin tänään virallisesti Kotilieden hyvän olon bloggarina 🙂 Olen tästä uudesta työtilaisuudesta hyvin innoissani! Päivitystahti nopeutuu ja sisältökin laajenee Voi Hyvin-lehden ajoilta. Voit kurkata lisää ajatuksiani tämä uuden työn aloittamisen kynnyksellä.

Aiheesta on tulossa myös juttua heinäkuun Kotilieteen. Julkaisupäivä on 7.7. Otimme Lauttasaaren kärjessä ihania kuvia ja näitä on sitten nähtävissä sekä blogissa että tulevassa lehtijutussa. Stay tuned!!

Uusia tuulia ja auringonsiltaaValmistuin myös tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaajaksi. Vietin todella antoisan – mutta myös henkisesti hyvin vaativan – vuoden osaavien ja ihanien ihmisten seurassa. Olen oppinut kehotietoisuuden lisäämisestä, rentoutumisen merkityksestä, hermoston tasapainottamisesta, lapsuuden vuorovaikutussuhteiden merkityksestä, käyttäytymismalleista, you name it! Ja tietysti siitä ryhmäohjaamisesta, mutta sehän minulle olikin jo tuttu alue draamaopetuksen ja esiintymistaidon valmennuksen puolelta. Pää on täynnä hyviä oppeja, keho on rauhallisempi ja jalat tukevammin maassa kuin ennen.

 

Auringonsiltaa-blogissani lisää myös näistä ajatuksistani. Ai niin, ja jos olette kiinnostuneita, niin voidaan miettiä yhteistä kokeilutuntia tai vaikkapa ryhmän perustamista 🙂

Voitte tilata blogin sähköpostiinne, niin saatte heti uusimmat ja kuumimmat päivitykset 😀 Olisi myös kiva, jos kommentoisitte ja jakaisitte kirjoituksiani, niin tulisi lentävä lähtö ja hyvä nousu! Kiitos <3 <3

Pääkuva: Heikki Mahlamäki

There are 9 comments

 • Jaana Lähteenmäki sanoo:

  Kiitos jälleen kuulumisistasi ja onnea valmistumisestasi 😀

 • JuGe sanoo:

  Moikka pitkästä aikaa tänne blogin puolelle ?!

  On ollut mukava lukea taas pitkän ajan jälkeen uutta päivitystä ja nähdä, että tämäkään ei ole ihan unohtunut ?.

  Innolla myös kyllä odotan uutta Kotilieden blogia ja kiva päästä sitäkin kautta lukemaan taas viulistin ajatuksia maailman ja terveyden menosta. Varmasti mielenkiintoisia juttuja tiedossa ?.

  Onnittelut vielä valmistumisen johdosta ja mukavaa alkavaa viikkoa ja ennen kaikkea kivaa juhannuksen odotusta ?! Toivottavasti kelitkin suosii silloin paremmin ?.

  Nährään ja kuullaan taas!

  • Johanna Koivu sanoo:

   Moikka Juge,

   Kiitos viestistäsi! Mukava kuulla 🙂

   Hyvää juhannusta sullekin, toivottavasti on keskikesän juhlapyhiksi kivaa tekemistä!

 • Pia Keyriläinen sanoo:

  Hello Darling!!!

  Ilolla ja innolla odottelen uusia tuuliasi,kuulumisiasi ja insipiroitumisesi helmiä….

  Kohti Juhannusta mennään ja varmaan ihan kauheen pitkä jono oven takana,kun Helluntaina ei heiloja liiemmälti näkynyt? !

  Mutta jos jostakin olen äärettömän iloinen,niin siitä että toinen tyttäreni ,Emmi aloittaa syksyllä Vantaan kuvataidekoulussa ja ja toinen, Nelli Tikkurilan Teatterissa (molemmat siis harrastuspohjalta).
  Luovuus on hieno lahja elämältä❤ !

  Kuullaan ja elokuussa nähdäänkin??☺ !!!

  Heitän kauneimman juhannuskimpun sinulle,ota koppi? !!!

  • Johanna Koivu sanoo:

   Hello Pia,
   Kuulostaapa mukavalta! Lahjakkaita ja varmasti mukavia tyttöjä sulla – äitiinsä tulleet? 😉
   Nähdään ja kuullaan!
   Ihanaa, otan kopin! Kiitos 🙂

 • Sakari Savolainen sanoo:

  Kiitos uudesta Blogosta Uusia tuulia ja auringonsiltaa.oli mielenkiintoinen kirjoitus.Hyvää kesän jatkoja sinulle Johanna.Kesä terveissin Sakari.

 • Haiipa sanoo:

  Kuriittamma aina rakastamma?

 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Comment Spam Protection by WP-SpamFree

  © Johanna Koivu 2014
  Mainostoimisto Creative CrueidHairFrantsila2orplusHM-KuvatElonkerjuuBootfactoryFinsoffat