Tervetuloa blogiini!

Pääni oli niin täynnä ajatuksia, että se tuntui räjähtävän. Näin oli ollut jo jonkin aikaa. Vastaani tuli jatkuvasti erilaisia haasteita, jotka veivät tuhottomasti aikaa ja vaativat täyden huomioni. Purkiessani ajatuksiani ystävälleni ja näin etsiessäni jonkinlaista selkeyttä ajatteluuni, ehdotti hän minulle blogin kirjoittamista. Hylkäsin ajatuksen heti, oikeastaan ennekuin ehdin sitä edes kunnolla pohtia. Ehkä tärkeimpänä syynä se, että en ole millään tasolla kirjottamisen ammattilainen. Aloin miettiä, ovatko ajatukseni kiinnostavia, onko minulla oikeasti mitään kiinnostavaa sanottavaa. Iski se kuuluisa tyhjän paperin kammo.

Eräänä päivänä päätin kuitenkin tehdä asialle jotain ja aloitin kirjaamaan mieltäni askarruttavia asioita muistiin, purkamaan aivojeni sekamelskaa sanoiksi, kirjaimiksi, merkeiksi. Paperille kirjautui kolmenlaisia asioita: asioita, joista minun on saatava tietää lisää; asioita, joista mielestäni muiden on saatava kuulla ja lopuksi asioita, joista en tiedä tarpeeksi.

Päätin sittenkin aloittaa blogin kirjottamisen.

Päätin, että blogini ei voi olla pelkkää henkilökohtaista vuodatusta. Mukana täytyy olla iloa ja kepeyttä sekä aiheita, jotka motivoivat minua eteenpäin. Sitä samaa positiivisuutta, jota pyrimme keikoillamme yleisölle välittämään.
Päätin myös avautua aiheista, joista minulta usein kysytään. Miten motivoin itseäni pitämään kiinni tiukasta ruokavaliostani. Miksi lopetin alkoholinkäytön ja kauanko aion jatkaa. Mitä takahuoneissa oikeasti tapahtuu. Kuinka jaksan ainoana naisena vuosikausia yhdeksän miehen kanssa samassa keikkabussissa.

Teksteissäni kutsun teidät kokemaan kanssani arkipäivääni ja siihen oleellisesti kuuluvia asioita, ajatuksia ja tekoja. Ajatuksiani ravinnosta, kauneudesta, terveydenhoidosta ja liikunnasta. Yhteiskunnallisista ilmiöistä, ihmetyksen ja ilon aiheista. Lisäksi päästän lukijani kurkistamaan elämääni keikkabussissa, takahuoneissa ja lavalla. Raotan verhoa ja näytän, millaista elämää kiertävä artisti kokee. Joissain tilanteissa glamour on kaukana, joissain tilanteissa taas elämä on yhtä juhlaa. Näitä hetkiä tahdon jakaa kanssanne.

Tervetuloa!

There are 12 comments

 • JuGe sanoo:

  Moro Johanna!

  On todella mielenkiintoista kyllä tulla näkemään, että minkälaisia aatoksia kuuluisan viulistin pääkopasta tulee kumpuamaan ja muutenkin mukava päästä kurkistamaan muusikon ajatusmaailmaan nykymaailman menosta :).

  Toivotan blogillesi onnea ja menestystä ja toivottavasti ihmiset tulevat löytämään paikalle. Mutta, toisaalta, sitä nyt on varmasti turha edes epäillä ;).

 • JaanaJ sanoo:

  Heippa Johanna!

  Tästä tulee varmasti mielenkiintoinen ja erilainen blogi!

 • eevis sanoo:

  Positiivista energiaa ja elämäniloa pursuava blogi tästä tulee, voisin villisti veikata! 🙂 Hienoa päästä lukemaan pohdintoja ja huomioita viulistivirtuoosi-viherpipertäjältä, vai kuis se meni! 😉 Jeejee! Hieno layout sivustolla, ”kävijäkartta” olisi hauska lisä, voi tulla pisteitä kartalle vähän kauempaakin… 🙂 Mahtavaa alkua uudelle vuodelle 2015!

 • Jaana Lähteenmäki sanoo:

  Aivan ihana juttu Johanna että päätit alkaa pitämään blogia tulen seuraamaan kyllä itsekkin kiinnostunut samoista asioista kuin sinä

 • Sakari Savolainen sanoo:

  Kiitos Johanna uusista blogi sivustosta ihana juttu. Hyvää Uutta Vuotta. 2015.

 • Päivi Hautala sanoo:

  Toivotan onnea blogillesi. Hyvää alkanutta uutta vuotta 2015!

 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Comment Spam Protection by WP-SpamFree

  © Johanna Koivu 2014
  Mainostoimisto Creative CrueidHairFrantsila2orplusHM-KuvatElonkerjuuBootfactoryFinsoffat