Rattopoikia ja erikoisia keikkatilanteita!

Huh heijaa ja heippis vaan!

Onpas hävyttömän pitkä postaustauko. Olen ollut niin uppoutunut uuteen Voi Hyvin-lehden blogiin, että oma, rakas lapsi on jäänyt ihan heitteille!! No, täällä ollaan taas ja toivottavasti tekin 🙂

Mitä sitten on ollut mielessä? Rakas uintiharrastus tietenkin! Joka päivä en veteen pääse, mutta pyrin ainakin kerran viikossa kastautumiseen. Joskus kylmään veteen upottautuminen tuntuu olevan ainoa tapa saada pään sisäinen keskustelu hiljentymään. Kun veri kohisee aivoissa ja kroppa huuta kylmää, ei voi muuta kuin pysähtyä keskittyä oman kehonsa tuntemuksiin. Läsnäolo ja laadukas hengittäminen ovat taitoja, jotka vastasyntyneetkin osaavat. Missä vaiheessa me aikuiset opimme siitä pois?

Tarvitset pysähtymistä todennäköisesti eniten juuri silloin, kun se tuntuu vaikeimmalta. Tämä on mantrani!

Näin ajattelin asiasta kuukausi sitten. (klikkaa täältä!)

Viimeksi lupailin teille lisää muistoja kuvien muodossa. Voit aloittaa kurkkaamalla, miten majoituin Kuortaneella ja kenen kanssa vietän yöni. Kerron myös, kuinka siellä keikoilla oikein jaksaa. Tähän päivitykseen Vicky muuten kommentoi, että Jallu on paras unilääke, rentouttaa lihakset ja vatsakin toimii. Koko juttu täällä.

Ja vielä pari maistiaista tähän loppuun.

Voikaa hyvin. Kiitos ja anteeksi!

 

Mitäh?!

Mitäh?!

???

Grace

Mitä tapahtuu Gracella jää Gracelle… Paitsi jos Esko Antila pääsee ikuistamaan tilanteen!

Grace1

Näin.

juha

Ja tyylikkäästi loppuun asti. Rattopoika Lagerström.

There are 11 comments

 • Sakari Savolainen sanoo:

  Kiitos Johanna kirjoituksesta. Voi Hyvin lehden kirjoitukset oli mielenkiintoisia. On mukava katsoa jälleen valokuvia. Aika on mennyt nopeasti, odotamme joulua ja sen ihanaa tunnelmaa. Kynttilät luovat tunnelmaa. Tällä hetkellä on ulkona lunta, toivotaan, että tullee valkea joulu. Näin joulun alla ihmisillä on kiire ostamaan lahjoja. Minulle on tullut perinteeksi käydä kirkossa laulamassa kauneimat joululaulut.
  Hyvää Viikkoa Johanna.

 • JuGe sanoo:

  Hyvvee iltaa Johanna!

  Mukava olikin taas pitkästä aikaa lukea ajatuksia tätäkin kautta. Vähän ihmetellytkin, kun ei ole pitkään aikaan täällä mtn kuulunut ?. Toki sen ymmärtää, kun uudet haasteet eteen tulevat ;).

  Kiitokset myös hyvästä Voi Hyvin-blogista, varsinkin tuo viimeisin, missä kerrot tavoista jaksaa keikka-matkoilla oli mielenkiintoinen. Välillä miettinyt mitä kaikkea tuollaisilla reissuilla pitää ottaa huomioon. Se on hyvä, että osaa pitää itsestään huolta niin keikoilla kuin niiden ulkopuolellakin ;).

  Mukavaa alkavaa talvea sinnekin. Toivottavasti sielläkin on vähän saatu maata valkoiseksi :P.

  P.S. Kuvista päätellen voi kyllä sanoa, että keikoilla ollessa tapahtuu kyllä kaikenlaista xD. Kyllä tuli taas ikävä keikoille kun niitä katsoi.. Nährään ?!

  • Johanna Koivu sanoo:

   Hyvvee iltaa vaan!
   On se mukava kuulla, ettei tätä blogia ole aivan hyljätty lukijoidenkaan osalta! 🙂
   On se tuo keikkaelämä sellaista taiteilua, että siinä jokainen löytää omat tapansa pitääkseen itsensä kunnossa. Minun tapani ovat ehkä aika lailla keskivertoa spartalaisemmat, ainakin välillä. Monelle tosiaan se jallupullo riittää hyvin 😀
   Lumista joulun odotusta 🙂

   • JuGe sanoo:

    Juu, uskon kyllä, että varmasti itse kukin on odottanut jo seuraavaa kirjoitusta tänne päin ?.

    Se on kuitenkin hyvä, että löytää aina sen oman tapansa palautua. Jokaiselle kun aina on ne omat keinonsa, vaikka se jallupullo sitten ?. Ainakin omaperäistä, jos ei muuten ?.

 • Sakari Savolainen sanoo:

  Kiitos Johanna.että olet palannut oman blogin pariin.Kyllä voin sanoa että Voi hyvin lehden blogi on hyvä siinnä oli hyviä aiheita.on mukava katsella valokuvia on kyllä hyvä että olet ottanut uudet haastteet kun Voi hyvin lehden bogin en ole unohtanut tämän sivun blogia.kyllä keikkaelämmä on raskasta kun joutuu valvomaan yöllä.muusikot tekee yhtä arvokasta työtä kuin muutkin työläiset.kyllä sitä täyttyy pitää huolta hyvin voinista että jaksaa selvitä arki elämän haasteista.Hyvää vIIkon jatkoja.
  Sinulle Johanna.

 • Anu sanoo:

  Moikka.
  Pitkästä aikaa mukava lukea uusinta kirjoitustasi. Itsekkään en ole ehtinyt viime aikoina uutta blogiasi seurata. Opinnot ovat nyt loppusuoralla viimeiset päivät käsillä paperit sitten joulun lähellä. Kiitokset sinulle vinkeistä joita aiemmin annoit jaksamiseen liittyen apu oli suuri. Silloin oli pakko pysähtyä ja laittaa asiat järjestykseen Tässä koulun ohella olen aloitellut työtkin harjoittelupaikka toi työn jo hyvissäajoin ennen valmistumista.

  Tällä hetkellä asiat eivät paremmin voisi ollakkaan, paitsi teitä ja keikkoja on kova ikävä. Kuviasi katellessa muistuu nuo hetket mieleen kaikkea on sattunut ja tapahtunut omallakin kohdalla teidän keikoilla. Kaikki eivät kestä julkista esille tuontia eräskin keikka vuosi takaperin Merisärkillä.

  Ihanaa alkanutta talvea sinulle , toivotaan että valkea joulu saadaan.

  • Johanna Koivu sanoo:

   Hei Anu!
   Kiitos viestistäsi! Hienoa kuulla, että vinkeistäni oli apua arjen hallintaan! Olen niin iloinen siitä, että olet saanut asioita eteenpäin ja että kerrot elämän olevan hyvää <3
   Keikoille on itselläkin ikävä, niin se vaan on!
   Kiitos samoin, ihanaa joulun odotusta!

 • Sakari Savolainen sanoo:

  Hyvää Joulun odotusta Johanna.T.Sakari.

 • Sakari Savolainen sanoo:

  Hyvää itsenäisyys päivää.6.12.2015.T.Sakari.

 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Comment Spam Protection by WP-SpamFree

  © Johanna Koivu 2014
  Mainostoimisto Creative CrueidHairFrantsila2orplusHM-KuvatElonkerjuuBootfactoryFinsoffat