Palloilua!

Kävin taas läpi viime vuoden kuvasatoa. Tällä kertaa albumissa on muitakin kuin keikkakuvia – muistoja hauskoista tapaamisista ja edesottamuksista.

Mutta ensin viimeiset uutiset. Aloitin Voi Hyvin-lehden ensimmäisenä bloggarina viime viikolla. On todella virkistävää saada uusia haasteita ja katsoa, minne elämä vie!

Täältä voit käydä lukemassa ensimmäisen kirjoitukseni: Hyvän olon sävelet

 

Kuva: Toni Härkönen

Kuva: Toni Härkönen

Kesän kuumimpana päivänä käväisin entisessä kotipitäjässä, Seinäjoella, Possen kuvauksissa. Tehtävänanto oli Zorb-pallokisa tangokadulla. Koska en ollut tätä koskaan kokeillut, en tiennyt, sidottaisiinko minut pallon sisään valjaisiin tai loppuisiko sisältä happi. Duudsonien maineen tuntien varauduin kaikkeen mahdolliseen. Lopulta päädyin soittamaan Hyvät, pahat ja rumat- teemaa viululla ja itse pallo-osuus olikin tosi helppo ja hauska.

posse

Possen suora lähetys tuli eilen, mutta uusinta tulee tänään lauantaina klo 15.30 ja tietysti jakso on myös Katsomossa nähtävissä.

Posse1

Kesällä tuli käytyä myös Iskelmäradiossa vierailulla. Siellä on aina niin mukava käydä, että tarjouduin sinne melkein jopa töihin! Voiko olla turvallisempaa paikkaa maailmassa kuin Hannun ja Emilian kainalo?

14

Tässä kuvassa punotaan uusia juonia Aamuklubille Anna-Marin, Antin ja Mikon kanssa. Eikös näytäkin tehokkaalta toiminnalta?

15

Ai niin, pääsin tutustumaan myös bootsien tekoprosessiin Hyvinkäällä. Suunnittelin viime talvena itse omat esiintymisbootsini ja tässä sovitetaan Bootfactoryn Pekan opastuksella demokenkää jalkaan.

bootsit

Lopputuloksen olettekin nähneet kesän keikoilla! Kuvassa riisuttu versio, nilkasta puuttuvat koristukset ja hilavitkuttimet.

Bootsit2

Kuva: Katja Tamminen

Vauhdikasta viikonloppua ja kaikkea hyvää! <3 <3 <3

 

There are 4 comments

 • Sakari Savolainen sanoo:

  Moi Johanna! Suuret kiitokset ihanista valokuvista ja Voi Hyvin lehtikirjoituksesta. Odotan uusia kirjoituksia sinulta, niitä on hyvä lukea kun niissä on mielenkiintoisia aiheita. Kiitos, että olet olemassa. Lämpimin terveisin Sakari.

 • Sakari Savolainen sanoo:

  P.S.Sanat eivät riitä kiittämään sinua Johanna niin HYVÄ.

 • Haiipa sanoo:

  Moiskuli! HYvä mielihän näitä kattelles tuli 🙂 Eiku hyvää syssyn jatkua 😀

 • JuGe sanoo:

  Hyvää iltaa arvoisa viulisti ja sumuinen (ilman puolesta) syystervehdys taasen täältä lakeuksilta :).

  Kiitokset taas kerran mukavasta blogikirjoituksesta. Oli jälleen kyllä mukava katsella, että mitä kaikkea viulistin elämässä on taas tullut eteen. On kyllä kiva, että päätit jakaa ajatuksiasi myös tuon Voi Hyvin-blogin kautta, kuitenkin kun sinulla on päässä paljon hyviä ajatuksia niin kannattaahan niitä sitten jakaa moniin eri kanaviin ;).

  Hyvin muuten sait myös pallon pyörimään Posse-ohjelmassa ja upea voittokin siinä tuli vielä kaupan päälle! Kyllä sitä itsekin piti kovasti kannustaa mukana ruudun ääressä ja huomaa, että se kannatti. Sillä kuuluisalla Pohojalaasella sisulla päästiin taas kerran pitkälle ja sen ylikin 😉 <3.

  Koska muuten viulistilta tulee ulos oma vaatemallisto? Sinulla kun on noita visioita päässä tuollekin saralle, niin varmasti tulisi kyllä upeita luomuksia. Pukeutujia varmasti löytyisi ja totta kai olisi sitten meille miehillekin silmänruokaa, kun naiset pukeutuisivat kuin Suomen upein viulisti ikään ;D *virnistää*

  Se on kiva nähdä, että monenlaisissa sopissa tykkäät hämmentää itseäsi ja pääset kokemaan jtn uutta. Kuitenkin se on tärkeää ihmiselle, että aina pitää vähän käydä haistelemassa uusia tuulia ja kokemuksia, niin se elämä tulee parhaiten koko ajan rikkaammaksi ja moniulotteisemmaksi. Ihmisen parasta aikaa, jos voi niin sanoa.

  Uudesta puheen ollen: Täällä viikonloppu meni myös todella mahtavissa merkeissä. Olinkin tuolla Helsingin suunnalla kokemassa ensimmäisen areena-keikkani, kun Haloo Helsinki esiintyi oikein suuren maailman tyyliin! Täytyy sanoa, että oli kyllä visuaalisesti todella näyttävä show ja mukava huomata, että kyllä suomalaisetkin artistit näyttävät, että mekin osaamme pistää pystyyn upeat kemut.

  Mukavaa lokakuun loppupuoliskoa sinne päin. Itsekin nyt keskittyy viemään loppuun viimeiset työviikot. Töitä kun on enemmän kuin tekijöitä niin itse joutuu nyt niin sanotusti lähteä niitä uusia tuulia haistelemaan. Mutta tällä jatketaan 🙂 <3!

 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Comment Spam Protection by WP-SpamFree

  © Johanna Koivu 2014
  Mainostoimisto Creative CrueidHairFrantsila2orplusHM-KuvatElonkerjuuBootfactoryFinsoffat