Juhlia ja hulinoita!

Tällä viikolla oli kaksi kivaa juhlatilaisuutta, ensin tiistaina Solar Filmsin 20-vuotisjuhla ja Luokkakokous- elokuvan enskari sekä perjantaina kauan odotettu Emma- gaala. Aloitin juhliin valmistautumisen puvuista, kävin sovittamassa ystäväni Yatin luomuksia hänen liikkeessään Eerikinkadulla Helsingissä. Yatin pukuja olen käyttänyt ennenkin, mm. Hehkuva rauta- levynjulkkareissa ja Puoli Seitsemän- ohjelmassa.

Seuraavaksi suunnistin idHairin tiloihin Kamppiin. Hiuksiin leikattiin vino malli, joka on edestä pitkä ja takaa lyhyempi.

 

jenni

Tässä Jenni Ruponen loihtii uutta, pinkkiä hiusväriä. Kylläpäs värin freesaus virkisti koko olemuksen!

Suuntasin katseeni ripsiini. Ne ovat vaaleat ja hyvin hennot, mutta silti olen pitänyt urhoollisesti parisen vuotta taukoa ripsipidennyksistä. Nyt päätin, että asiaan on tultava muutos. Niinpä ajelin Pornaisiin Hyvän Olon Tähtisäde– hoitolaan ja laitatin pitkästä aikaa ripsipidennykset. Enni Kantolan hellässä hoivassa sain aikanaan ihan ensimmäiset ripset viitisen vuotta sitten. Silloin kävin Tapiolassa trimmauksessa Seinäjoelta asti, aina kun oli asiaa pääkaupunkiseudulle. Nykyään matkaa on aika paljon vähemmän, Helsingistä päräyttää mukavan nopeasti Pornaisiin, missä Enni nykyään ottaa vastaan. Peilikuva näyttää nyt paljon miellyttävämmältä, ihanan naisellinen olo, kun on taas ripset päässä! 🙂

Solar

Tässä sitä jo ollaankin Apollossa Solarin juhlissa. Selässä nahkaiset, mustat siivet ja yllä graafisesti leikattu, violetinharmaa mekko. Ja pinkki tukka 🙂 Juhlissa kuultiin livemusaa, ensin esiintyi JVG. Leffamusiikki oli teemana ja Lenni-Kalle Taipaleen sekä Mikko Kososen luotsaaman juhlaorkesterin solisteina kuultiin mm. Anssi Kelaa ja Jore Marjarantaa. Lavan elävöittivät vauhdikkaat elokuvaklipit, jotka projisoitiin soittajien yläpuolelle.

 

emmapun

Emma-gaalan punaisella matolla Barona Arenalla. Tällä kertaa olkapäillä on oranssit nahkasiivet. Persikanvärisessä silkkimekossa on laahus ja monta kerrosta helmaa. Hiukset ja meikki ovat Tiina Lehmusvyöryn käsialaa.

Liina

Tässä poseeraan promoottorimme Liina Rislakin kanssa illallispöydässä ennen lähetyksen alkua. Tarjolla oli mm. ylikypsää härkää papujen kera.

Kaiken kaikkaan mukavia tilaisuuksia molemmat. Mukavaa, kun saa aina silloin tällöin panostaa ja laittautua juhliin viimeisen päälle. On kiva tavata vanhoja tuttuja ja tehdä uusia tuttavuuksia sekä päivittää kuulumiset oman alan ihmisten kanssa. Minusta juhlia saisi olla enemmänkin!

 

There are 12 comments

 • JuGe sanoo:

  Huh huh.. Kyllä se taas täytyy todeta, että osaa nainen vaan upea olla ;)! Ja nuo pinkit hiukset antaa kyllä mukavan Rock’n Roll-vivahteen nykyiseen kokonaisuuteen. Täydellistä :P.

  Ja vaikka Emma-neiti ei tällä kertaa löytänytkään sinne, minne sen olisi pitänyt niin eipä se mtn. Tärkeintä on, että parhaamme tehtiin kuten aina! Kiitos, että olette olemassa ja tekemässä priimaa hommaa meille kaikille! Olette parhaita nyt ja aina!

  Elonkerjuu 4ever

 • Pia Keyriläinen sanoo:

  Jeah

 • eevis sanoo:

  Wau!! Taa tukka voittaa!! 🙂 Aivan upea – hitsit, saa itsekin pohtimaan vaalennusta ja varjaysta… heh, minun tummemmassa tukassani vaan saisi koko ajan huoltaa juurikasvua. 🙂 No, joku kerta viela. Aattelin jonain vuonna tempaista, ja tehda leukemiatutkimuksen hyvaksi World’s Greatest Shavessa rahankerayssivun seka hiusten ajelemisen etta saastamisen puolesta! Siis kilpailuttaa, ja siten toivottavasti saada lisaa rahaa keraykselle… 😛 Pitaa vaan sita ennen taas kasvattaa kunnolla hiusten pituutta, on mita ajella pois! 😀 Sitten sen tyngan voisikin varjata… 🙂 Terkut Jossu taalta Dunedinista – eilen 27 astetta, tanaan 11. Silla mennaan! 😀

  • Johanna Koivu sanoo:

   Moikka Eevis!
   Olisipa hyvä syy tempaista varojenkeräyksen puolesta! Ja tukkaan väriä vaan ennen sitä 🙂 Ja terkut takaisin, onpas siellä vaihteleva sää!

 • P.H sanoo:

  Hieno persikanvärinen silkkimekko ja upeat hiukset.

 • Sakari Savolainen sanoo:

  Upea puku Johanna kauniit hiukset..Kevät terveissin Sakari.

 • Pia Keyriläinen sanoo:

  Siis kirjoitin paljon muutakin kuin tuon ”paljon puhuvan/kertovan” jeahin,mutta mihin lie kadonnut lopputeksti

 • Sakari Savolainen sanoo:

  Kiitos Johanna.

 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Comment Spam Protection by WP-SpamFree

  © Johanna Koivu 2014
  Mainostoimisto Creative CrueidHairFrantsila2orplusHM-KuvatElonkerjuuBootfactoryFinsoffat